Vissza Felhasználási feltételek


A www.hegedusbutor.hu weboldalon és annak aloldalain található leírások, képek Hegedűs Tibor E.V. tulajdonában állnak, ezeket a tulajdonos engedélye nélkül felhasználni tilos és jogi következményekkel járhat.

 

A www.hegedusbutor.hu -ra mutató hivatkozás más oldalakon elhelyezhető külön engedély nélkül is, amennyiben megfelel a következő feltételeknek: 

 

• az oldal működését nem rontja, 
• az oldal nem jelenhet meg egy másik oldal részeként .

 

A www.hegedusbutor.hu minden tőle telhetőt megtesz, hogy az oldalon minden adat megfeleljen a valóságnak. Amennyiben tudomására jut, hogy valamely adat pontatlan, azt haladéktalanul korrigálja. A tulajdonos a www.hegedusbutor.hu oldalon bármikor előzetes bejelentés nélkül bármit módosíthat.

A tulajdonos igyekszik a honlapon keresztül minden szükséges információval ellátni az ügyfelet, de ezen információkon alapuló döntés az Ügyfél felelőssége.

 

A tulajdonos nem vállal felelősséget semmilyen az oldal hibás működéséből vagy üzemzavarából származó kárért, kellemetlenségért. Tekintettel arra, hogy az Internet egy nyílt, bárki számára hozzáférhető hálózat az ebből származó illetéktelen adatelérésekért, törlésekért, vagy egyéb kellemetlenségért károkért a www.hegedusbutor.hu felelősséget nem vállal.

 

A felhasználó az oldal használatával kifejezi, hogy elolvasta és egyetért a vásárlási feltételekben leírtakkal, az adatvédelmi nyilatkozattal és a jogi nyilatkozattal.